Sandboys
French Holiday Rentals
Home
Home.Huizen Aan De Kust.Voor Paren.Prijzen.Boeken.Golf Gids.Aktiviteiten.Contact.

 

 

Om Uw vakantie in een van de Sandboys vakantiehuizen of appartementen te boeken, controleer dan eerst de beschikbaarheid van de door U gewenste vakantieweek of –weken per telefoon, e-mail, post of door op de beschikbaarheidslink op de vakantiehuizen detail pagina te klikken.

 

E-mail: Gebruik ons Inlichtingen Formulier of telefoneer ons op: 00 33 (0)3 21 05 19 77

 

Postadres:

 

Sandboys Cottages

The White House

80 rue de la Gare

62180 Conchil-le-Temple

Frankrijk  

 

U kunt Uw vakantiedata voorlopig reserveren via e-mail, telefoon of per post. We zullen U een Boekingsformulier zenden en Uw reservering vasthouden totdat deze is bevestigd door het getekende Boekingsformulier samen met een borg, binnen 10 werkdagen te ontvangen.

Als Uw reservering niet binnen deze periode wordt bevestigd is het mogelijk dat Uw reservering vervalt.

 

Om Uw reservering te bevestigen vult U het Boekingsformulier in, tekent het en stuurt U het per post, samen met de borg, naar het adres dat U onder aan het Formulier vindt.

 

U kunt Uw betaling ook doen door het bedrag direct over te maken naar onze Engelse bank-rekening (vraag ons om details) of per credit of debit card via PayPal.

 

 

 

 

 

 


Leest U alstublieft zorgvuldig onze Algemene Voorwaarden voordat U Uw reservering bevestigt die het contract met ons beschrijft als U Ons Uw volledig ingevulde Boekingsformulier zendt.

Solution Graphics