Sandboys
French Holiday Rentals
Home
Home.Huizen Aan De Kust.Voor Paren.Prijzen.Boeken.Golf Gids.Aktiviteiten.Contact.

Voor familie vakanties aan Frankrijk’s meest onbedorven kust, bieden Sandboys drie nieuwe huizen aan de kust U buitengewoon comfort, kwaliteit en stijl. Dune, Coast en Pearl zijn gelegen in Fort-Mahon Plage, aan Frankrijk’s beroemde Cote d’Ópale. Op 4 uur rijden van Utrecht en slechts een paar uur van Parijs via de snelweg of per trein, is Fort-Mahon Plage een perfect familie vakantieoord met fantastische zandstranden, familievriendelijke cafés en restaurants, en met heel veel dingen te doen voor families. Slechts een paar kilometer landinwaarts vindt U een streek vol historie, met prachtige landschappen, vredige riviervalleien, watermolens, kastelen, stadjes met markten en mooie steden.

Het kleine vakantieoord Fort-Mahon Plage is onze favoriete plaats aan de Cote d’Opale. Het is een perfecte vakantie basis voor jonge gezinnen, met alle soorten voorzieningen en amusement met o.a. het Aqua Park met golfbad en glijbanen.

 

U en Uw kinderen zullen genieten van het strand, het mini-golf, het paardrijden en de fietstochten, de klimwand, en alle andere beschikbare activiteiten  in en rond dit familie georiënteerde vakantieoord aan de kust, op 4 uur rijden van Utrecht.

 

De beroemde golfbaan Belle-Dune, gekozen tot een van de beste 10 golfbanen van Frankrijk, ligt slechts op een paar honderd meter van Dune, terwijl Coast en Pearl dichtbij een eersteklas manege liggen.

 

Alle drie de huizen liggen op loopafstand van familievriendelijke restaurants, verstopt in rustige straatjes waar zelfs in de hitte van het zomerseizoen het verkeer minimaal is zonder luiddruchtige menigten.

 

Sandboys heeft de reputatie van stijlvol, modern ontwerp, en U zult in al onze huizen originele moderne kunst vinden. Het meubilair is in moderne stijl maar zeer comfortabel, en een efficiënt verwarmingssysteem maken de huizen gezellig zelfs bij verblijf in het laagseizoen.

 

Sandboys Dune

 

Sandboys COAST

 

 

Not Available