Sandboys
French Holiday Rentals
Home
Home.Huizen Aan De Kust.Voor Paren.Prijzen.Boeken.Golf Gids.Aktiviteiten.Contact.

Voor paren die een vakantieplekje zoeken dat totale privacy, vrede, rust en luxe accommodatie biedt, heeft Sandboys De Tuinstudio in The White House gecreëerd, slechts een paar minuten verwijderd van de stranden van Fort-Mahon, en met gemakkelijke bereikbaarheid van Le Touquet, Montreuil en Abbeville.

 

Dit zeer ruime appartement in een magnifieke flamboyante villa was origineel het woonverblijf van het butler/huishoudster echtpaar van een van de rijkste mannen in Frankrijk na de oorlog. Binnen vindt U een grote lichte woonkamer met grote ramen met uitzicht op het zuiden en westen van de imposante tuin en een comfortabele ruime slaapkamer met en-suite badkamer. We hebben het naar Sandboys standaarden ingericht, met originele kunst aan de wanden, comfortabel, modern meubilair, een luxueuze badkamer en een compacte maar volledig uitgeruste moderne keuken om zodoende, uitsluitend voor (echt)paren, een prachtig, zonnig en rustig vakantieverblijf te creeeren.

Klik hier voor meer details en foto’s

 

De Tuinstudio is te huur op dagbasis, dus U kunt Uw aankomst- en

vertrekdag kiezen zoals het U uitkomt.

        

Onze huizen aan de kust zijn ook beschikbaar tegen een speciaal “paren tarief”, een dagtarief uitsluitend voor korte vakanties  in het laagseizoen, perfect voor een romantische onderbreking,                een tweede huwelijksreis, of alleen maar om er even tussenuit te zijn.      

 

Klik hier voor details van tarieven voor (echt)paren en speciale condities

 

The White House uit 1950 op deze foto is een van de grootste landhuizen in het  noorden van Frankrijk. Patrick en Sue Hay wonen hier en brengen het geleidelijk in zijn glorieuze staat terug.